Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«Μια ξεγυρισμένη αυτοκάθαρση»...

«Να μου το θυμάστε. Από όλον αυτόν τον χαμό με τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα, τα πρακτοριλίκια και τα δισ. τις επισκέψεις και τις επιθέσεις Γιοσάκη, θα μείνουν μόνον οι δραστηριότητες του Βαβύλη και η ευαισθησία του Κουλουσούσα (...) απ' ό,τι κατάλαβα θα γίνει μια ξεγυρισμένη αυτοκάθαρση και τέλος καλά όλα καλά» (ο Α. Καίσαρης στη «ΧΩΡΑ»).

Οπως στρώσατε θα κοιμηθείτε

«Ξέρω, το θέμα αιχμής, αυτό για το οποίο καταναλώνονται άπειρες ώρες τηλεθέασης, είναι τα συμβαίνοντα στην Εκκλησία. Και δικαίως. Γιατί πέρα από τη δικαιολογημένη αγανάκτηση πιστών και απίστων, το θέμα τα έχει όλα. Μυστικούς πράκτορες, διαπλοκή, σεξ και χρήμα. Αθήνα, Βηρυτό, Ιερουσαλήμ, Ρώμη, Κάτω Ιταλία έως και Ταϊβάν. Οπως και να το κάνουμε, είναι ό,τι πρέπει για τον καναπέ τα κρύα τούτα βράδια του χειμώνα. Γιατί μη μου πείτε ότι θα πίνατε ξαπλωμένοι το ουίσκι σας ακούγοντας για την εκπαίδευση (...) άντε να αντέξει κανείς ένα - δύο λεπτά να ακούσει για τις αυξήσεις το 2005... Αλλα κι αυτό το θέμα δεν είναι για πολύ, μήπως θ' αλλάξουν οι αυξήσεις την... οικονομική μας επιφάνεια; Ούτε για καινούριο καναπέ δε φτάνουν, ούτε καν για ένα πιο κυριλέ ουίσκι... Βαβύλη λοιπόν και πάλι Βαβύλη κι αν μας τελειώσει κι αυτός, ε, κάτι άλλο θα ξεπεταχτεί ίσως πιο λάιτ π.χ. κάτι σε Ψινάκη...» (η Χρύσα Ταβουλάρη στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Μπα, σε μαϊμού τσουνάμι φέρνει

«Ολίγον από... επαναστατική αριστερά θύμιζε χτες ο καιρός: Βούλιαξε τρία κότερα στη Μαρίνα Ζέας και προχώρησε σε διακοπές ρεύματος στην Εκάλη, την Κηφισιά, το Ψυχικό και τη Βουλιαγμένη...» (το σχόλιο στη «ΝΙΚΗ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ