Πέμπτη 3 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Μπα, είναι χοντρόπετσοι

«Πρέπει να πάγωσε ολόκληρη η κυβέρνηση μετά την γκάφα ολκής που έγινε με την απόσυρση της προσφυγής για το ΛΑΦΚΑ» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Οπως επί ΠΑΣΟΚ

«Αυτό που συνέβη στην περίπτωση της απόδοσης των αναδρομικών του ΛΑΦΚΑ στους συνταξιούχους συνιστά πολιτικό και επικοινωνιακό ολίσθημα. Εκείνο που μένει τελικά από την όλη εξέλιξη είναι μια πικρή γεύση» (το κύριο άρθρο στη ΒΡΑΔΥΝΗ).

Ο,τι καταναλώνουν οι... πλούσιοι

«Οπως προκύπτει από το σχετικό πίνακα της Τράπεζας της Ελλάδος οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις σημειώθηκαν στο πετρέλαιο (27,1%), στο ελαιόλαδο (14,6%), στις ελιές (13,9%), στα αβγά (9,1%) και στο ψωμί (9,1%)» (τα στοιχεία στο ΕΘΝΟΣ).

Και πώς θα ζήσουν;

«Τα νοικοκυριά πρέπει να σταθμίζουν προσεκτικά τις εισοδηματικές προοπτικές τους προτού δανειστούν, ώστε να μην αναλαμβάνουν υπερβολικά βάρη» (η σύσταση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γκαργκάνα, ΤΟ ΒΗΜΑ).

Δεν είχε... συστατική

«Στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου του έκρυβε αλλοδαπός περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη στη διασταύρωση των οδών κλπ κλπ» (η είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ερώτηση για το αυτονόητο

«Θα καλυφθεί και η δράση αυτής της "αυτονομημένης" ομάδας στελεχών της ΕΥΠ που φέρεται ότι στρατολόγησε τον Απόστολο Βαβύλη όπως συνέβη στο παρελθόν με την ομάδα Αλεξάκη που είχε διεισδύσει στην "Αντικρατική Πάλη" του Χρ. Τσουτσουβή;» (η απορία στο κύριο άρθρο στη ΧΩΡΑ).

Δυστυχώς, δε φτάνει

«Δε θα βρεθεί άραγε ένας Χριστιανός να δώσει ένα χεράκι τίμιο ξύλο;» (η ερώτηση του Κώστα Γεωργουσόπουλου στα ΝΕΑ),



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ