Σάββατο 9 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Σε δέκα χρόνια...

«Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια: Σε 10 χρόνια, θα το έχουμε ξεχάσει» (ο Νεόκοπος στα ΝΕΑ).

Αχάριστοι Αμερικανοί

«Με μια απροκάλυπτη παρέμβαση ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τσάρλς Ρις, έσπευσε χθές να προσφέρει στήριξη στην κυβέρνηση στο θέμα της δημοσιονομικής απογραφής και να κάνει συστάσεις για μείζονα θέματα της εσωτερικής πολιτικής (...) ιδιαίτερα προσβλητική ήταν, όμως, η αναφορά του κ. Ρις στο ΠΑΣΟΚ, καθώς με ένα ανέκδοτο περι "κουρτίνας" ουσιαστικά συνέκρινε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με το ...σοβιετικό καθεστώς» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

Θέλει και έπαινο

«ΟΑΕΔ: Απο τη Δευτέρα 11 Απριλίου ξεκινά η προπληρωμή του δώρου του Πάσχα και τους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ στους 210.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Οργανισμού να στηρίξει τους επιδοτούμενους ανέργους» (η είδηση - πάντα με "κεφαλάκι" Παναγιωτόπουλου - στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Για μια αποβολή

«"Γειά σας παιδιά, πάω να αυτοκτονήσω", είπε στους συμμαθητές του και εκείνοι γέλασαν. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο 15χρονος φίλος τους το εννοούσε. Κι όμως... Εφυγε απο το σχολείο του, το 6ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, πηγε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Γιατί; Για μια αποβολή!» (η είδηση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ