Παρασκευή 26 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το πλαίσιο

«Εξωφρενικά πακέτα μαύρου χρήματος διακινούνται προκλητικά από κανάλι σε κανάλι και από βεντέτους σε βεντέτους, σ' αυτόν τον βρόμικο πόλεμο της τηλεθέασης, όπου ασήμαντα κοριτσόπουλα απέκτησαν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και από τη Μαρία Κάλλας. Και που εξαιτίας του οι Ελληνες δέχονται κατακούτελα θηριώδη ψέματα και συστηματική παραπληροφόρηση» (ο Χρ. Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Η συμφωνία

«Η δική μας θέση ήταν ότι πρέπει να αποκατασταθεί η νομιμότητα στο θέμα της κατανομής της κρατικής διαφήμισης και να τερματιστούν οι αποκλεισμοί που είχε επιβάλει το καθεστώς Σημίτη (...) όπως πληροφορούμαι, σε μια συνάντηση που είχε ο υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος με τους εκδότες Χρ. Λαμπράκη, Γ. Μπόμπολα παρουσία και των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δ. Σιούφα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τα μερίδια του αφυδατωμένου κεντροδεξιού Τύπου» (ο Γ. Τράγκας στη «ΧΩΡΑ»).

Οι «πολιτικές κωλοτούμπες»

«Στην κυβέρνηση αισθάνονται πως οι επικοινωνιακά δύσκολες μέρες πέρασαν, καθώς το παλαιό σύστημα εξουσίας, μη έχοντας τι καλύτερο να κάνει, παρέδωσε τα όπλα και συνθηκολόγησε (...) ο Καραμανλής σχεδόν δύο χρόνια μετά τις εκλογές είναι άφθαρτος (...) η οικονομική κατάσταση των παλαιών πυλώνων του συστήματος Σημίτη δεν είναι και η καλύτερη (...) αποτέλεσμα αυτής της ανάλυσης είναι οι αποστάσεις που κρατούν από παλαιούς πολιτικούς συνοδοιπόρους τα μίντια και η στοργικότητα με την οποία αίφνης αγκαλιάζουν την κυβέρνηση Καραμανλή παλαιοί διώκτες της. Η πολιτική βλέπετε έχει πολλά γυρίσματα (...) Ζούμε και θα ζήσουμε αυτή την περίοδο πολιτικές κωλοτούμπες που δεν τις είχαμε φανταστεί ούτε στο όνειρό μας. Αυτοί που "γκρέμιζαν κάποτε τον Καραμανλισμό" τώρα τρέχουν να τον πάρουν στην πλάτη τους» (ο Μ. Κωττάκης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ