Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Δε χειραγωγείται, χειραγωγεί

«Το "ΕΘΝΟΣ" έχει αποδείξει μέσα στην 25ετή πορεία του ότι δε συναλλάσσεται ούτε ασφαλώς χειραγωγείται από την εξουσία, οποιαδήποτε μορφή και αν έχει αυτή» (από το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

Μια αυτοκριτική δε σώζει

«Τα όρνια σ' ένα χώρο διόλου αγγελικά πλασμένο, όπως αυτός των μέσων ενημέρωσης, δεν είναι ένα φαινόμενο ξένο, ούτε πρωτόγνωρο. Πρόκειται για όντα καλοζωισμένα, αλλά αχόρταγα. Σωρεύουν πλούτη, σωρεύουν δόξα, σωρεύουν εξουσία στο όνομα της ενημέρωσης που πουλάνε» (ο Γιάννης Παντελάκης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Οταν η συκοφαντία είναι επάγγελμα

«Η κυρία Παπαρήγα έχει επιλεκτική μνήμη, ξεχνώντας ότι και το 1998 και το 2002 έκανε υπόγεια συμφωνία με τη Ρηγίλλης και τους υπεύθυνους αυτοδιοίκησης της ΝΔ γεγονός που παραδέχονται όλα τα στελέχη της ΝΔ» (ο Α.Π. στην «ΑΥΓΗ»).

Στο τέλος ομοτράπεζοι

«Πώς αλλάζουν οι καιροί. Στη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης του προέδρου των Μινωικών Γραμμών και της τέως MDF και νυν Hellenic SeaWays Κώστα Κληρονόμου, για την υπόθεση του ναυαγίου του οχηματαγωγού "Σάμινα" περιλαμβάνονται και δύο παράγοντες της ακτοπλοΐας. Ο Περικλής Παναγόπουλος του ομίλου Attica και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Hellenic SeaWays. Την περίοδο του 1999 τα τρία αυτά πρόσωπα της ακτοπλοΐας ήταν σκληροί ανταγωνιστές που "σφάζονταν". Σήμερα ο Π. Παναγόπουλος κατέχει το 11,61% των Μινωικών και το 12,33% της SeaWays, ενώ ο δεύτερος όπως είπαμε είναι πλέον στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας» (η επισήμανση στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ