Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«Υποκινούμενοι»

«Στο ερώτημα "τα οικονομικά του νοικοκυριού σας τα τελευταία δύο χρόνια βελτιώνονται ή χειροτερεύουν;" το 65% απαντά ότι χειροτερεύουν, το 8,5% ότι βελτιώνονται και το 26,5% ότι παραμένουν στα ίδια επίπεδα» (το γκάλοπ στη ΒΡΑΔΥΝΗ).

«Μες στου Βελγίου τις στοές»

«Στόχος του έτους αυτού, λέει η Κομισιόν, είναι η ευαισθητοποίηση και η βελτίωση κατανόησης των ωφελειών που προκύπτουν από την εργασία σε άλλη χώρα, ή και από την αλλαγή επαγγέλματος, καθώς και η προβολή του τρόπου με τον οποίο η Κοινότητα μπορεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους στη μετακίνησή τους» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Εντός γραμμής

«Η ΔΑΚΕ αναγνωρίζει την ανάγκη "προώθησης αλλαγών και μεταρρυθμίσεων στην ελληνική κοινωνία, καθώς είναι και αναπόφευκτη και απαραίτητη, για επίτευξη ανάπτυξης και βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης της χώρας» (η ανακοίνωση στη ΧΩΡΑ).

Και πριν τέσσερα χρόνια το ίδιο έγραψε

«"Κόκκινο" σε Λιάνα. Εκτός των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ για την αυτοδιοίκηση η Λ. Κανέλλη» («σύμφωνα με πληροφορίες» του έγκυρου και έγκριτου ρεπόρτερ Παναγιώτη Τσούτσια στο ΕΘΝΟΣ).

Για να αντιμετωπιστεί ο «κομμουνιστικός κίνδυνος»

«Πρόταση προς το ΠΑΣΟΚ τώρα και όχι αύριο» (ο συν-τροφός του προηγούμενου «ρεπόρτερ» Μάκης Κοψίδης, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ/ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ