Σάββατο 25 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κάθε δάνειο μεγαλώνει το χρέος

«"Αντίδοτο" μπορούν να αποτελέσουν τα προγράμματα μεταφοράς και αναχρηματοδότησης οφειλών που διαθέτουν οι περισσότερες τράπεζες (...) αυξάνοντας όμως τη διάρκεια των δανείων τους» (το "ρεπορτάζ" στα ΝΕΑ).

Πού ακριβώς γελάνε;

«Η "Κ" θα εξακολουθήσει αταλάντευτη την πορεία της έρευνας και της διαφανούς κριτικής επί του δημοσίου βίου, δηλαδή την πορεία του ανεξάρτητου Τύπου, που δε σιτίζεται ούτε από τον κρατικό κορβανά ούτε από αλλότριους εταίρους (...) οι σιτιζόμενοι και οι πάτρωνές τους ας το έχουν αυτό κατά νου, κι ας μην κρίνουν τους άλλους με γνώμονα τους εαυτούς τους (...) Το ψέμα, λέει η παροιμία, έχει κοντά ποδάρια» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Οι συντάκτες της «Λευκής Βίβλου»...

«Αύξηση κερδών άνω του 20% (...) πέτυχε το 2005 η Nestle (...) τα καθαρά κέρδη της ανήλθαν στα 6,1 δισ. δολάρια» (η είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ας τους παίξει κάποιος, να μην κλαίνε...

«Πιστεύουμε ότι ήμασταν χρήσιμοι στους ναυτεργάτες χωρίς να τους χρησιμοποιήσουμε για άλλες σκοπιμότητες, όπως έκανε η ηγεσία του ΠΑΜΕ, που προσπάθησε - ανεπιτυχώς - να μονοπωλήσει και να εκμεταλλευτεί τον αγώνα των ναυτεργατών» (από ανακοίνωση της Αυτόνομης Παρέμβασης/ ΑΥΓΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ