Σάββατο 11 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Τέτοια διαβάζουν στο ΣΥΝ, ζηλεύουν... «Μέχρι στιγμής, η ανάλυση Πρόντι κυριαρχεί στην Ιταλία. Ο πρωθυπουργός, που ανετράπη τον Οκτώβριο του 1998 από τον Μπερτινότι, επανήλθε ως ηγέτης της Κεντροαριστεράς με τον εξ αριστερών αμφισβητία του (σ.σ. τον Μπερτινότι) να έχει προσυπογράψει ένα λεπτομερές και δεσμευτικό πενταετές πρόγραμμα κυβερνητικής διαχείρισης. Η παλινόρθωση είναι διπλή: Ο ίδιος Συνασπισμός, με την ίδια περίπου γραμμή πλεύσης και με τον ίδιο υποψήφιο πρωθυπουργό» (ο Γ. Καπόπουλος στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

...και ήδη μιλάνε για ...παρεξήγηση! «Παράγοντες της Κουμουνδούρου σχολίαζαν χτες πως ο εμφανής προβληματισμός του κ. Αλαβάνου είναι απόλυτα δικαιολογημένος, καθώς "δε νοείται πρόεδρος κόμματος να μην μπορεί να επιβάλλει την πρότασή του στα όργανα και να εμφανίζεται ότι αγνοείται από την πλειοψηφία" (...) την ίδια ώρα πάντως στελέχη του Ρεύματος επιδίωξαν να υποβαθμίσουν το θέμα, λέγοντας πως πρόκειται για μια παρεξήγηση που θα ξεπεραστεί» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Ωσπου να λαλήσει όλη η βάση τους «Ετσι η ευθεία και κρυστάλλινη γραμμή για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης "παντού και πάντα μόνοι στο όνομα της ιδεολογικής καθαρότητας" άρχισε να γίνεται τεθλασμένη, καμπύλη, πολυδιάστατη, με αρκετές κρυφές διαστάσεις και δεν ξέρω τι άλλο» (για τη γραμμή του ΣΥΝ, ο Δημήτρης Λουκάς στην «ΑΥΓΗ»).

Και κάτι ...το εύθυμον «Τη δική τους πλατεία στον Πειραιά απέκτησαν προχτές οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ψηφίστηκε η μετονομασία της πλατείας Αλεξάνδρας στην Καστέλα σε "πλατεία Ολυμπιακού" με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 80 ετών από την ίδρυση του ιστορικού αθλητικού συλλόγου του Πειραιά. Οι παλιότεροι θα πηγαίνουν στην πλατεία αυτή και για ένα δεύτερο λόγο. Σε ταβέρνα αυτής της πλατείας έγινε η πρώτη συνάντηση των ιδρυτικών μελών του συλλόγου το 1925» (η είδηση στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ