Σάββατο 18 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το κάνει ήδη, συμφωνεί με τη ΝΔ

«Είναι η ώρα που το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μιλήσει. Η κοινή γνώμη δεν είναι απλώς διατεθειμένη ν' ακούσει τα σχέδιά του για το μέλλον. Θέλει συγκροτημένες και εφαρμοζόμενες προτάσεις, με ρεαλισμό και υπευθυνότητα» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

Να τον... διαγράψετε

«Ο κ. Κυριακόπουλος επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία για να παρέμβει με αυτές τις προτάσεις, την επομένη της απεργίας της ΓΣΕΕ, την ώρα που ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια διαλόγου για το ασφαλιστικό και το κλίμα στην ελληνική οικονομία βελτιώνεται μετά τη θετική έκθεση του ECOFIN, που απομακρύνει τον κίνδυνο για τη λήψη νέων μέτρων. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι δεν το έκανε για να βοηθήσει την κυβέρνηση» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Τσιτουρίδης... έφη

«Παρήλθε ο καιρός που το κέρδος ήταν παράνομο. Εκ του κέρδους έρχονται και οι θέσεις εργασίας» (δήλωση του υπουργού... Εργασίας/ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Διάλογος υπέρ πάντων

«Επόμενη συνάντηση με τους κοινωνικούς εταίρους για την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη» (η είδηση στην ΑΥΓΗ).

«Θεωρείται βέβαιον»!

«Αν και το ΚΚΕ θα κατεβάσει υποψήφιο τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Β. Μπούτα, στο β' γύρο θεωρείται βέβαιον ότι οι ψήφοι του θα μεταφερθούν στον Β. Αναγνωστόπουλο» (για λογαριασμό της προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ υπογράφει την αυθαιρεσία η Μαρία Ριτζαλέου/ ΕΘΝΟΣ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ