Τετάρτη 29 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οχι άλλη «αριστερή στροφή»...

«Την ανάπτυξη των συνεργασιών με το Συνασπισμό και την ανάδειξη υποψηφίων από την κοινωνία συμφώνησαν κατά τη χτεσινή τους συνάντηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικών Διαδικασιών Α. Παπαδόπουλος» (η είδηση στο ΕΘΝΟΣ).

Μα, δε ζήτησε να επαναστατήσουν...

«Η παρότρυνση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τους νέους "να γίνουν επαναστάτες με αιτία" δεν είχε καμία τύχη σε μια κινητοποίηση με επικεφαλίδα την αντίθεση στην αναθεώρηση του άρθρου 16, υπέρ της οποίας μόνο ο ίδιος απ' όλο το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει στην προηγούμενη αναθεωρητική βουλή» (η υπενθύμιση από την Γιούλη Μανώλη στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Προαναγγελία μπλόκου!

«Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα Πέμπτη, ή Παρασκευή, να υπάρξει και νέα μαζική εξόρμηση των Αρχών στις περιοχές υψηλού κινδύνου της Αττικής για την πάταξη της εγκληματικότητας» (η είδηση στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Για εμπέδωση της καταστολής

«Λύνουν τα προβλήματα ασφάλειας αυτού του τύπου οι πολεμικές επιχειρήσεις με χιλιάδες αστυνομικούς να ελέγχουν δεκάδες χιλιάδες πολίτες και μετά να απέρχονται; Αυτές είναι μέθοδοι που εφαρμόζουν στρατοί κατοχής οι οποίοι δεν ελέγχουν κάποιες περιοχές και εφορμούν άπαξ να εκδικηθούν και να φύγουν» (ο Δ. Ψυχογιός στο ΒΗΜΑ).

Στο φυσικό του χώρο

«Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργος Αγγελάκος αναλαμβάνει πρόεδρος σε θυγατρική εταιρία γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας (...) δημιουργούνται εντυπώσεις, καθώς όπως είναι γνωστό στην Κατεχάκη, η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια προμηθεύτηκε από τη συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία τύπους αυτοκινήτων που εγκρίθηκαν αναγκαίοι λόγω υπηρεσιακών αναγκών» (το "καρφί" από τον Μανώλη Κοττάκη στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ