Πέμπτη 11 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Θα φτιαχτεί μια επιτροπή να σας απαντήσει...

«Και μόνο ο (διαρκώς αυξανόμενος) αριθμός των διαφόρων επιτροπών και υπηρεσιών "ελεγκτών" και "αδιάφθορων" που τα τελευταία χρόνια έχουν συσταθεί για την αντιμετώπιση φαινομένων κακοδιοίκησης και διαφθοράς στο Δημόσιο, αντανακλά την αναποτελεσματικότητά τους - πολύ περισσότερο, μάλιστα, που φθάσαμε στο σημείο πάνω από τις επιτροπές "αδιάφθορων" να βάζουμε... επιτροπές "επιθεωρητών αδιάφθορων" και πάνω από αυτές την... τριτοβάθμια κλίμακα των "υπεραδιάφθορων"! Ε, πού θα πάει αυτή η (και δη άνευ αποτελέσματος) κλιμάκωση;» (ο Θάνος Οικονομόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Φτάνει που είναι ΠΑΣΟΚ!

«"Να καταψηφιστεί η κυρία Καραχασάν" προέτρεπε χτες ο "Ριζοσπάστης" - και είναι, αν δεν απατώμαι, η μοναδική εφημερίδα που διακινδύνευσε τέτοια προτροπή» (ο Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ).

Πόσο τσούζει ένα «τίποτα»;

«Η ευθιξία της "Μετεξέλιξης" (σ.σ. περιοδικό της ΝΔ) και η σημασία που απέδωσε σε ένα τίποτα (ποια είναι δηλαδή η Αλέιδα Γκεβάρα;) είναι μάλλον σύμπτωμα της ιδεολογικής αφασίας της ΝΔ που ευαγγελίζεται μεταρρυθμίσεις και φαντάζεται ότι η κατάλληλη μέθοδος για να τις εφαρμόσει είναι το απροκάλυπτο και εμετικό γλείψιμο της Αριστεράς με κάθε ευκαιρία» (ο αυτοαποκαλούμενος «Πανδώρα» στο ΒΗΜΑ).

Γι' αυτό δεν πάτησαν στις χτεσινές συγκεντρώσεις;

«Η απεργία γίνεται μόλις τρεις μέρες μετά τη διοργάνωση του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ στην Αθήνα, όπου συμμετέχουν τα συνδικάτα» (η εξήγηση στην ΑΥΓΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ