Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Η ιστορία

«Η ιστορία έχει δείξει ότι μια ομάδα που στοιχίζει 1 εκατομμύριο δολάρια μπορεί να κερδίσει μια που κοστίζει 10! Παίκτες είναι και αυτοί, όπως κι εμείς» (ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στο ΒΗΜΑ).

Εγραψε...

«Πιο κατηγορηματικός απ' όλους όμως, ήταν χτες βράδυ ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Θοδωρής Παπαλουκάς. Με πλησίασε και με ύφος που δεν επιδεχόταν αντιρρήσεις είπε: "δεν ξέρω τι πιστεύεις και τι λες, αλλά για να μην υπάρχει ενδεχόμενο να εκτεθείς, σε πληροφορώ ότι θα τους κερδίσουμε» (η καταγραφή από τον Φ. Συρίγο/ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ταρακούνημα

«Αν γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι μάθετε στην Ελλάδα ότι έγινε κι άλλος σεισμός στο αχανές Τόκιο, μην ανησυχήσετε! Οι Ελληνες θα τον έχουν προκαλέσει για τη νίκη τους επί των Ηνωμένων Πολιτειών!» (η ανταπόκριση από το Τόκιο/ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Με πολλαπλές επιπτώσεις

«Σε έκθεσή της η Kingsbury International παρατηρεί ότι τα στοιχεία για τη δραστηριότητα στον μεταποιητικό τομέα παραπέμπουν σε επερχόμενη ύφεση. "Στις τελευταίες περιπτώσεις ύφεσης, η επιβράδυνση του δείκτη - "βαρομέτρου" προανήγγειλε ύφεση ένα ή το πολύ δύο χρόνια αργότερα" παρατηρεί η έκθεση» (η είδηση στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Η επόμενη μέρα

«Η επόμενη μέρα είναι πάντα μια φρικιαστική μέρα, καλυμμένη με το βρώμικο και υποκριτικό πέπλο του ελέους» (η Τ. Καραϊσκάκη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ