Σάββατο 3 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το χαμόγελο

«Το χαμόγελο της υπουργού Παιδείας κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου ήταν η χαρακτηριστικότερη απόδειξη του κλίματος που επικράτησε χτες το μεσημέρι στην οδό Μητροπόλεως κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τους εκπροσώπους των 1.000 πανεπιστημιακών που συγκροτούν κινήσεις για την αναβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου. Η συνάντηση κατέληξε σε τέσσερα σημεία συμφωνίας» (το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).

Η πίκρα...

«Δεν πιστεύω ότι η ονομαστική αναφορά της κ. Γιαννάκου στην ΑΡ.ΣΗ. ως έναν από τους συμμάχους της εκπαιδευτικής "μεταρρύθμισης" τιμά τον οποιονδήποτε. Εγώ προσωπικά θα είχα... αυτοπυρποληθεί» (ο Ν. Ηλιόπουλος στην ΑΥΓΗ).

Ο πολιτικός πολιτισμός

«Μαζί στη χωματερή. Τη χωματερή των Ανω Λιοσίων, τα εργοστάσια παθογόνων και μηχανικής ανακύκλωσης επισκέφθηκαν χτες οι δήμαρχοι Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας» (το ρεπορτάζ στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Ηταν κάποτε μια χώρα των παιδιών

«Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση του ρωσικού νοσοκομείου στο Εκατερίνεμπουργκ που φίμωνε τα νεογέννητα βρέφη προκειμένου να μην ακούγεται το κλάμα τους» (η είδηση στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Ωρα για ένα νέο «ευχαριστώ»

«Σκηνικό "γκρίζων ζωνών" και στην Κύπρο προωθούν οι ΗΠΑ, με τη χθεσινή ωμή παρέμβασή τους υπέρ της Τουρκίας, όχι μόνο καλύπτοντας την προκλητική δραστηριότητα του τουρκικού στόλου στο νησί, αλλά και αμφισβητώντας το δικαίωμα της Κύπρου να κάνει έρευνες για πετρέλαιο σε "μη καθορισμένη υφαλοκρηπίδα"» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ