Σάββατο 3 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Στον τζόγο

«Χρηματιστηριακό σκάνδαλο με πολιτικές διαστάσεις αποδείχτηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας της χρηματιστηριακής εταιρίας "Ακρόπολις" στην οποία προχώρησε χθες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η τελευταία φέρεται να διενήργησε πράξη η οποία ζημίωσε σημαντικά το Επικουρικό Ασφαλιστικό Ταμείων των Δημοσίων Υπαλλήλων» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Απλά αλλάζουνε στολή

«Οταν οι κουκουλοφόροι τα σπάνε στις πορείες, η Αστυνομία συνήθως τους αφήνει ανενόχλητους. Και όταν οι κουκουλοφόροι απουσιάζουν, όπως χτες, και η πορεία προχωρά ειρηνικά, τότε φροντίζει να πνίξει τους δρόμους στα δακρυγόνα» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

Συλλήψεις στο σωρό

«Είδα τους αστυνομικούς να τραβούν τους φοιτητές μέσα από την πορεία και να τους συλλαμβάνουν χωρίς να έχουν κάνει τίποτα» (αυτόπτης μάρτυρας η Ε. Κατσουράνη/ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Φέρετρα πάνε κι έρχονται

«Η ομάδα επίλεκτων αξιωματικών που συμβουλεύουν τον Αμερικανό διοικητή στη Βαγδάτη, στρατηγό Ντέιβιντ Πετρέους, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έχουν έξι μήνες στη διάθεσή τους για να κερδίσουν τον πόλεμο στο Ιράκ, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα νέου τύπου Βιετνάμ, με την κατάρρευση της στήριξης της κοινής γνώμης και των πολιτικών, η οποία θα αναγκάσει το στρατό σε εσπευσμένη υποχώρηση» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

τους γνωρίζει;

«στην οδό Τζορτζ με δύο μολότοφ και ένα όπλο από αυτά που πήραν από συνάδελφο μπήκαν μέσα και πήραν τα λάπτοπ» (κάποιος Μαυροειδάκος, εκπρόσωπος των ειδικών φρουρών, χτες το πρωί στον Αντ1)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ