Παρασκευή 16 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ψαράδες

«Αγαπητέ Αλέκο, από τη στιγμή που ο Πολύδωρας σε επέλεξε ως προνομιακό συνομιλητή του. Από τη στιγμή που το έκαμε αυτό προκειμένου να αρμέξει πρόβατα από τη στρούγκα της ακροδεξιάς. Από τη στιγμή που τροφοδοτείς την επικαιρότητα με μπαλωθιές προσπαθώντας να αποδείξεις το αυτονόητο, ότι δηλαδή δε φοράς κουκούλες τρομοκρατικές. Από τη στιγμή που η παρουσία σου εξαντλείται σε αυτή την αποπροσανατολιστική και άκρως βολική κόντρα. Από τη στιγμή δηλαδή που αντί να σκοτωνόμαστε για την εκπαιδευτική ουσία, κουβεντιάζουμε και μερικές φορές απολαμβάνουμε μια παρά φύση συνουσία με τον αποπροσανατολισμό, την κομματική πελατεία και την τηλεοπτική επικοινωνία, ε, τότε να με συγχωρείς. Θέλεις δε θέλεις, παρέα με τον Πολύδωρα τον ίδιο σκοπό χορεύεις. Γιατί, όπως ξέρεις, το τανγκό χρειάζεται δύο. Ο πρώτος να αλληθωρίζει προς την άκρα Δεξιά, και ο άλλος να σκουπίζει ψίχουλα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Αμφότεροι - δεξιοαριστερά - ψαρεύουν σε θολά, βρώμικα νερά» (ο Δημήτρης Δανίκας στα ΝΕΑ).

«Βίαιη εκδίωξη»!

«Η συνέχεια στην αντιπαράθεση δόθηκε χτες με τη βίαιη εκδίωξη των φοιτητών της ΚΝΕ» (έτσι είδε η ΑΥΓΗ τη δολοφονική επίθεση των τραμπούκων στην ΑΣΟΕΕ).

Ούτε γάτα ούτε ζημιά!

«Χτες ανανέωσαν την απόφαση για κατάληψη οι φοιτητικοί σύλλογοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νομικής» (η είδηση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ