Τετάρτη 25 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τα ρέστα τους!

«"Κάποιοι έπαιξαν με τις εισφορές μας" σημείωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως "υπάρχουν διαχειριστικές και ποινικές ευθύνες αλλά και πολιτικές"» (η δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

Βιάζονται

«Δεδομένης της πολιτικής συγκυρίας, οι δηλώσεις του κ. Δασκαλόπουλου ίσως ερμηνευθούν ως επίθεση κατά της κυβέρνησης. Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος του ΣΕΒ απλά περιέγραψε τις σκέψεις των επιχειρηματιών για την οικονομία (...) Η λύση είναι απλή και βρίσκεται στα χέρια όσων μπορούν να ορίσουν (και να επισπεύσουν) την ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών» (από το κύριο άρθρο στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Πραγματιστές!

«Η είδηση είναι πράγματι εντυπωσιακή. Περίπου εξήντα αντιπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο της ΤΕΔΚΝΑ ψήφισαν εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας (...) και αν ήταν θέμα ιδεολογίας, πάλι καλώς. Οι ίδιοι, όμως, που ψήφισαν ΝΔ με την ίδια ευκολία θα μπορούσαν να συμμαχήσουν με τον Συνασπισμό, αρκεί να έχουν προσωπικά κέρδη (...) Το φαινόμενο που παρατηρείται στην Αυτοδιοίκηση είναι πολύ ευρύτερο» (ο Β. Σκουρής στο «ΕΘΝΟΣ»).

«Συμπαράσταση»

«Η στήλη εκφράζει τη συμπαράστασή της - όχι την πολιτική, αλλά την ανθρώπινη - προς την υπουργό Παιδείας. Η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου προσήλθε χθες σε εκδήλωση του υπουργείου της, όπου παρουσιάζονται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες διαφόρων σχολείων από όλη τη χώρα. Οι δύο χιλιάδες μαθητές που ήταν συγκεντρωμένοι τη γιουχάισαν εν χορώ και όταν μπήκε και όταν πήγε να μιλήσει» (ο «Μικροπολιτικός» στα «ΝΕΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ