Πέμπτη 31 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κι όμως ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ το εγκρίνουν

«Αναψε φωτιές η τροπολογία του υπουργείου παιδείας (...) μονόδρομος το χαράτσι στα νέα νηπιαγωγεία (...) αρνούνται οι δήμοι να εφαρμόσουν τη διάταξη. Κάνουν λόγο για πρόχειρη εφαρμογή χωρίς πρόβλεψη κονδυλίων. Σε αδιέξοδο χιλιάδες γονείς που θα πληρώσουν το μάρμαρο» (το θέμα στο ΕΘΝΟΣ).

Συνυπογράφουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Στο επίκεντρο των παρατηρήσεων του ΟΟΣΑ βρίσκονται οι ενδεδειγμένες αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα αλλά και η αναγκαιότητα μεγαλύτερης ευελιξίας στο πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων (το θέμα στη ΧΩΡΑ).

Η «οικολογία» ως μπίζνες

«Το εύκολο και γρήγορο κέρδος αποτελεί τη βασική παράμετρο λειτουργίας πολλών εταιρειών στον χώρο των αθλημάτων περιπέτειας (...) το ελληνικό κοινό αριθμεί σήμερα περισσότερα από 60.000 άτομα, ενώ ο ετήσιος τζίρος της "βιομηχανίας" εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ» (το θέμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Τι θα συναντάει στο διάβα του;

«Παίρνει στις πλάτες του το προεκλογικό παιχνίδι ο κ. Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός θα μοιράζει πλέον τον χρόνο του μεταξύ Μαξίμου και περιφέρειας (...) στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση (...) η Λαμία θα έχει αντικείμενο διαλόγου την Παιδεία, η Λάρισα τα αγροτικά θέματα, η Πάτρα την ανεργία, τα Ιωάννινα το περιβάλλον και η Κρήτη τον τουρισμό» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Επειδή φόραγε πράσινα παπούτσια...

«Να μην αποφυλακιστεί ο 19χρονος φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρότεινε χτες ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας» (η είδηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ