Τετάρτη 11 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ικανοποίηση;

«Οι προκλήσεις της Αλέκας Παπαρήγα προς τον Γιώργο Παπανδρέου να αποδοκιμάσει ειδικά αυτή την αναφορά - "προβοκάτσια" του Πάγκαλου, μάλλον θα μείνουν αναπάντητες(...) γιατί ο Πάγκαλος κάνει αυτό που μέχρι τώρα απέφευγαν τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Αντιπαρατίθεται με το ΚΚΕ (...) Συμπέρασμα: το σίριαλ "Πάγκαλος vs ΚΚΕ" θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια...» (ο Γ. Καρελιάς στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ποιος του έδωσε βήμα;

«Το ΠΑΣΟΚ, διά του Θόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος είναι φανερό ότι έχει την ανοχή της ηγεσίας, επιτέθηκε στο ΚΚΕ. Τι πέτυχε μ' αυτό; Καταρχήν ανέβασε τον Περισσό στο σανίδι. Το έκανε συνομιλητή και μάλιστα στο ρόλο του "θύματος"» (ο Μ. Κοττάκης, στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Του φουκαρά που «καίει λάδια»

«Ο καημένος "καίει λάδια", χρόνια τώρα. Και όσο ο πανδαμάτωρ τον ωθεί στη δύση, και στοιχειώνει μέσα του ο φόβος της οριστικής εκμηδένισης, τόσο κραυγάζει, ρετάρει και θορυβεί σαν παλιό Ζετόρ στην ανηφόρα» (για τον Θ. Πάγκαλο, ο Γ. Τριάντης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Οσα δε λέει ο Πάγκαλος, τα «γνωρίζει» ο Συνασπισμός

«Τα όσα κατήγγειλε ο πρώην υπουργός προκάλεσαν την αμήχανη αντίδραση του Περισσού (...) πρόκειται για την υπόθεση του Γερμανού, ενός ανθρώπου που πριν από χρόνια ήταν στέλεχος του ΚΚΕ (...) επιπλέον ο κ. Πάγκαλος μιλάει για την Τυποεκδοτική, η οποία κατά την υπουργία του Δ. Σιούφα, εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο και αποκόμισε πολλαπλά κέρδη (...) χωρίς να απαντήσει σε τίποτα επί της ουσίας η Αλ. Παπαρήγα κατηγόρησε τον κ. Πάγκαλο για προβοκάτσια» (στην ΑΥΓΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ