Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Εξαπλώνεται η ευημερία...

«Πληθώρα πλειστηριασμών και κατασχέσεων σε κατοικίες και ΙΧ καταγράφεται στους πρώτους επτά μήνες του 2007. Εως το τέλος Ιουλίου οι δικαστικοί επιμελητές επέδωσαν διαταγές πληρωμής και κατασχετήρια σε 50.000 δανειολήπτες» (η είδηση στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Εντυπωσιακή και η μείωση της ανεργίας...

«Με τετραπλάσιο ρυθμό σε σύγκριση με τις θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης αυξάνονται στην Ελλάδα οι θέσεις μερικής απασχόλησης (μειωμένου ωραρίου και μισθού). Την προτίμηση των επιχειρήσεων στην πρόσληψη μερικώς απασχολούμενων για τη συμπίεση του κόστους εργασίας, αποτυπώνουν τα τελευταία στοιχεία του ΙΚΑ για την απασχόληση μεταξύ Σεπτεμβρίου '05 και Σεπτεμβρίου '06» (το ρεπορτάζ επίσης στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

...ενώ δυσοίωνες παραμένουν οι προοπτικές της κερδοφορίας

«Την κατασκευή της τουριστικής επένδυσης στην περιοχή της Μεσσηνίας που έχει δρομολογήσει ο εφοπλιστής Β. Κωνσταντακόπουλος ανέλαβε η τεχνική εταιρεία ΑΚΤΩΡ (...) ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 276.756.000 ευρώ» (η είδηση στο ΒΗΜΑ).

Διά ταύτα: ποδήλατο

«Εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης σε "δύο τροχούς" προωθεί το υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών το οποίο σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα και το Ποδήλατο προγραμματίζει τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων σε πόλεις όλης της χώρας» (η είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ