Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αποδόμηση

«Ο κ. Ζορμπάς δεν προσφέρει τίποτα στην αποκάλυψη της αλήθειας (...) Ο πρώην δικαστικός, πρακτικώς, δε διαθέτει καμία μαρτυρία (...) Ενας δημοσιογράφος που έχει ήδη δημοσιεύσει τις υποψίες του για "πολιτικό χρήμα" όπως του εμπιστεύθηκαν οι "πηγές" του, αν και κάποιοι από τους τελευταίους επιμελώς διαψεύδουν τις "αποκαλύψεις". Ενας άλλος που απλώς υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας αναφοράς σε "πολιτικό χρήμα" από συνομιλία του προηγούμενου δημοσιογράφου. Και ένας τρίτος δημοσιογράφος που λέει ότι κρυφάκουσε σε καφενείο ομολογία εμπλεκομένου πάντα για "πολιτικό χρήμα". Αυτό όμως δεν είναι έκθεση Αρχής για το βρώμικο χρήμα, τις διαδρομές του και τους αποδέκτες, αλλά συναξάρι εντυπώσεων όψιμα εντίμων εμπλεκομένων σε νέες εισαγγελικές και δικαστικές περιπέτειες» (ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

«Θέση εργασίας» η μία ώρα δουλιά;

«Κατά τη διάρκεια των 3,5 ετών η κυβέρνηση δημιούργησε 200.000 νέες θέσεις εργασίας - τόνισε ο πρωθυπουργός - υπογραμμίζοντας ότι εφαρμόζονται ειδικά προγράμματα τόσο για τους νέους όσο και για τις γυναίκες» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

«Οικονομικά μη ενεργοί»

«Πλασματική αποδεικνύεται η μείωση μέσα σε ένα χρόνο της ανεργίας στο 7,7% που ανακοίνωσε η ΕΣΥΕ και πανηγύρισε ενόψει και των εκλογών η κυβέρνηση. Ο επιστημονικός συνεργάτης του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Γ. Ρωμανιάς αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη μείωση της ανεργίας προήλθε κυρίως από τη θεαματική αύξηση των ατόμων που βρέθηκαν μέσα στον χρόνο αυτό εκτός της αγοράς εργασίας και καταγράφηκαν πλέον στους οικονομικά μη ενεργούς» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ