Τρίτη 28 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Χρηματιστήριο αξιών...

«"Αν επικρατήσει η άποψη ότι παρέλυσε το κράτος θα πληρώσουμε βαρύ κόστος. Αν επικρατήσει η άποψη ότι πρόκειται για εθνική κρίση, ότι δεχτήκαμε επίθεση, τότε οι πολίτες θα συσπειρωθούν γύρω από την ηγεσία της χώρας", σχολίαζε το Σάββατο κορυφαίος υπουργός (...) το κρίσιμο τότε θα είναι ποια οργή θα επικρατήσει της άλλης. Η οργή για τους εμπρηστές ή η οργή για την ανικανότητα του κράτους...» (ο Μανώλης Κοττάκης στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

«θέλει... να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει»

«Οι επόμενες ημέρες θα είναι εφιαλτικές για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του. Οχι μόνο γιατί κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο αριθμός των νεκρών δε θα ανέβει (...) αλλά και γιατί αντί η κυβέρνηση να δίνει τη μάχη με τη φωτιά, ανακάλυπτε φανταστικά σχέδια και φανταστικούς εχθρούς ώστε να αποπροσανατολίσει τη δημόσια ατζέντα (...) κατά την προσωπική μου γνώμη, το θέμα είναι πλέον πώς ο κ. Καραμανλής θα φθάσει έως τις εκλογές. Και αν έως τότε έχουμε ή όχι εξελίξεις...» (ο Βασίλης Σκουρής στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Τζάμπα πολιτική διαφήμιση στα καμένα

«Η Χ. Τρικούπη ανέστειλε κάθε μετάδοση τηλεοπτικού σποτ αλλά, όπως λένε στελέχη της, "με όσα δείχνουν οι τηλεοράσεις δε χρειάζονται πλέον σποτ. Είναι τόση η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου που δε χρειάζεται να επικοινωνήσουμε"» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Πλάκωσε και η «ευαλφάλεια»

«θέλω να δεσμευθώ μαζί με εκατομμύρια Ελληνες και να φωνάξω "no pasaran", "δε θα περάσει" (...) θα αντισταθούμε στον θάνατο και στον περιβαλλοντικό όλεθρο που ζούμε. Τίποτα δε θα πάει πίσω την πατρίδα μας. Μέσα απ' αυτή την τεράστια κρίση, που έφερε στην επιφάνεια μεγάλα προβλήματα της χώρας, βγαίνει αβίαστα το σύνθημα της επόμενης περιόδου: Αναγέννηση παντού» (η Αννα Διαμαντοπούλου στο ΕΘΝΟΣ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ