Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Εξι μήνες κρατά η νομιμότητα

«Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με τη νομοθεσία, θα πάρουν άδεια παραμονής στη χώρα με ισχύ μόνο για έναν μήνα, ενώ για τη 18χρονη λόγω του ότι είναι μητέρα νεογέννητου παιδιού η άδεια παραμονής θα έχει διάρκεια έξι μηνών» (η είδηση στα ΝΕΑ).

Ισως;

«Το Ιντερνετ είναι σήμερα μια απέραντη πηγή σκότους και φωτός. Φιλοξενεί έγκυρη γνώση, αλλά και απίστευτα μυθεύματα που χοροπηδούν σαν ξωτικά στα όρια της επιστημοσύνης, πότε μπρος και πότε πίσω, δημιουργώντας έναν δικό τους χώρο του ανεξήγητου. Κυκλοφορούν τόσο γρήγορα που, όσα λεξικά κι αν διαβάσουμε για το ανεξήγητο, ίσως δε θα αργήσουμε να γίνουμε η πιο πλανημένη γενιά στην ιστορία» (ο Ρ. Βρανάς στα ΝΕΑ).

Αναγνωρισμένη προσφορά...

«"Για πρώτη φορά ύστερα από τριάντα χρόνια έρχεται η ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει έμπρακτα τη ναυτιλία ως βασικό πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου" είπε ο κ. Ευθυμίου» (ο πρόεδρος των εφοπλιστών / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

...κάθε φορτίο έχει τη σφραγίδα τους

«Περισσότερους από 3,2 τόνους καθαρής κοκαΐνης μετέφερε το υπό σημαία Παναμά φορτηγό πλοίο Junior το οποίο κατέσχεσαν οι γαλλικές αρχές (...) Στην Αθήνα έγινε έρευνα στα γραφεία της πλοιοκτήτριας και διαχειρίστριας εταιρείας» (η είδηση επίσης στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ