Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
  • ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Λ. Πετρουπόλεως και Ελ. Βενιζέλου) και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης» θα γίνουν σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Γιώγος.

  • ΙΛΙΟΝ

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Νέστορος και Πρωτεσιλάου) της «Συνεργασίας Αλλαγής Ιλίου» θα γίνουν σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ.. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Τριανταφύλλου.

  • ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» καλεί στην προεκλογική της συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί, όπου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιό της, ενώ θα χαιρετίσουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου.

  • ΧΑΪΔΑΡΙ

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Χαϊδαρίου» και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (πεζόδρομος Στρατάρχη Καραϊσκάκη και Σάμου). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος.

  • ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Συγκέντρωση - συζήτηση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» στο Δημαρχείο Χολαργού σήμερα Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. Ομιλητής ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος.

  • Ν. ΙΩΝΙΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας», Παναγιώτης Τσουκαλάς, θα περιοδεύσει σήμερα Πέμπτη, στις 10 π.μ. στα ΚΑΠΗ και στη λαϊκή της Ιωνίας, ενώ στις 6 μ.μ. στην Καλογρέζα. Αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Αλσούπολη (Ρούμελης και Μακεδονομάχων, απέναντι από το Παναιτώλιο), όπου θα μιλήσει ο Π. Τσουκαλάς.

  • ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Την περιοχή Πανόραμα στα Ανω Λιόσια θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος της «Συμπαράταξης για τα Ανω Λιόσια» Στέλιος Μπιρμπάκος και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των κατοίκων στην πλατεία «Ανοιξη».

  • ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Σύσκεψη με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Κερατσινίου θα έχει σήμερα στις 9 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος της Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δημήτρης Μουρίκης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης. Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ, στην οδό Ρέπουλη 16.

Σήμερα στις 10.30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Μουρίκης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα επισκεφτούν τα καταστήματα στα Ταμπούρια.

  • ΑΙΓΑΛΕΩ

Συγκέντρωση - συζήτηση για θέματα παιδείας, καθώς και η παρουσίαση του νέου ψηφοδελτίου, θα γίνει με πρωτοβουλία της «Αγωνιστικής Συμπαράταξης για το Αιγάλεω» αύριο, Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (οδός Δημαρχείου). Για τον τρόπο παρέμβασης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ζητήματα της παιδείας, θα μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γ. Σαντζαρίδης.

  • ΑΡΤΕΜΙΔΑ

H «Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη» Αρτέμιδα, πραγματοποιεί συνεστίαση αύριο Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. στο Κέντρο «Μιτεράν» (λεωφόρος Αγ. Ιωάννη και Θήρας).

  • ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Στις γειτονιές της Μάνδρας θα περιοδεύσει σήμερα Πέμπτη ο Κώστας Παπαπολυχρονίου, υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής επικεφαλής κλιμακίου της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» ενώ αύριο Παρασκευή στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

  • ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Τη θεραπευτική κοινότητα «Παρέμβαση» στη Ραφήνα θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη στις 11 π.μ. ο υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Γιώργος Πάντζας. Επίσης, κλιμάκιο της ΝΑΣ Ανατολικής Αττικής θα περιοδεύσει σήμερα στις 11 π.μ. στη ΔΕΗ στο Λαύριο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ