Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Στις 7.30 μ.μ.., στην πλατεία Δημαρχείου, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης», Παναγιώτης Σοφός. Μετά τη συγκέντρωση θα γίνει συναυλία με τους Βασίλη Λέκκα, Κώστα Μάντζιο, Γιώργο Χριστοδούλου.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κεντρική συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης» στις 7:30 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο (οδός Στρ. Καραϊσκάκη και Σάμου). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Ελεούσας, κεντρική συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Συνεργασίας - Αγωνιστικό Μέτωπο». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αντ. Καλούμενος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στις 8.μ.μ. στο εκλογικό κέντρο της «Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας» (Θησέως 149), θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Δημόπουλος και ο υποψήφιος της ΝΑΣ Γιώργος Μαυρίκος.

ΑΛΙΜΟΣ: Στις 8.30 μ.μ. στο Εκλογικό Κέντρο (Θουκυδίδου, Κάτω Καλαμάκι) κεντρική συγκέντρωση της «Αγωνιστικής Δημοκρατικής Ενότητας» με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Δουρίδα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Καλτσώνη.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Στις 8 μ.μ. στο δημαρχείο Αργυρούπολης, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Πασχάλη Κυριακίδη.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κεντρική συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας» στην πλατεία Δημοκρατίας. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Κουντουρέλλης.

ΙΛΙΟΝ: Συγκέντρωση της «Συνεργασίας Αλλαγής» στις 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, στην Παλατιανή (Παλατιανής και Ν. Ξυλούρη). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Τριανταφύλλου.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση της «Συνεργασίας Αλλαγής» στο θεατράκι του Κοκκινόπουλου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Μούρτης.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γαρδένιας, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας» Ν. Παπακωνσταντίνου.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αναλήψεως, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης» Φ. Αρχιμανδρίτης.

Ν.ΨΥΧΙΚΟ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Κίνησης Πολιτών Ψυχικού» Γιάννης Μέτσης.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στο παλιό τέρμα, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Συμπαράταξης για το Γαλάτσι» Μπ. Ασφής.

ΛΑΥΡΙΟ: Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Δημήτρης Κωστάλας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γ. Πάντζας και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Δημ. Μαραγκός.

ΒΟΥΛΑ: Στις 8:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν η υποψήφια δήμαρχος της «Εναλλακτικής Αγωνιστικής Παρέμβασης» Βασιλική Αράπη - Καραγιάννη και ο υποψήφιος νομάρχης Ανατ. Αττικής Γιώργος Πάντζας.

ΚΑΛΥΒΙΑ: Στην κεντρική πλατεία στις 8 μ.μ θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης» Κώστας Κιτσούλης.

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία της πόλης θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης» Γιάννης Τσικαρλής.

ΠΑΛΛΗΝΗ: Στις 9 μ.μ. στην πλατεία θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης» Αποστόλης Παμφίλης.

ΠΑΤΡΑ: Η «Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι» καλεί στην κεντρική συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Κοσιώνης.

ΑΡΤΑ: Συγκέντρωση της ΝΑΣ στην πλατεία Μονοπωλίου, στις 8.30 μ.μ.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση της «Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης», στο Δημοτικό Θέατρο.

Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: Στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο της «Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης» θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Κασαπάκης. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Μιχάλης Φαρσάρης.

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης θα μιλήσει ο Γιώργος Ρόκος, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης της ΝΑΣΥ.

ΜΕΝΕΜΕΝΗ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Τσομπάνογλου. Θα μιλήσει η Λαμπρινή Παυλίδου υποψήφια δήμαρχος της «Δημοκρατικής Συνεργασίας».

ΕΥΟΣΜΟΣ: Στις 8 μ.μ., στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και 28ης Οκτωβρίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Στολίδης, υποψήφιος δήμαρχος της «Νέας Αγωνιστικής Συνεργασίας».

ΚΙΛΚΙΣ: Συγκέντρωση της «Συνεργασίας για το Κιλκίς» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Φαχουρίδη. Στις 8 μ.μ. μπροστά στο εκλογικό κέντρο, δίπλα στον ΟΤΕ.

ΔΡΑΜΑ: Στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Στεφανίδης, υποψήφιος νομάρχης της ΔΑΣΥ και ο Σταύρος Μπατζέλας, υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

ΒΕΡΟΙΑ: Στις 8 μ.μ., στο πάρκο Εληάς. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος νομάρχης Ημαθίας της ΝΑΣ Πρόδρομος Παπαγιαννόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας της ΔΑΣΥ Γιώργος Ορφανίδης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ομονοίας. θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Καστοριάς της ΝΑΣ Χρήστος Ατζέμης.

ΣΙΑΤΙΣΤΑ: Στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Πορείας» Μιχάλης Καραμπατζιάς.

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Κοζάνης της ΝΑΣ Γιάννης Μητσιάκος.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ