Τετάρτη 23 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ.-- Επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί από χθες αργά το βράδυ - πρώτες πρωινές ώρες σήμερα - ο Πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Πρώτη στάση του Ρώσου προέδρου το Σαν Φρανσίσκο για να συναντηθεί με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ενώ μετά θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον για συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα και κατόπιν θα μεταβεί στον Καναδά προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο της G20.

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.-- Προθυμία να προχωρήσει στη συμφωνία εισαγωγής φυσικού αερίου από το Ιράν, παρά τις αντιδράσεις και τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ, εξέφρασε χθες ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Γιουσούφ Ράζα Γκιλάνι. Το Ισλαμαμπάντ δήλωσε ότι τα σχέδιά του δεν αναστέλλονται ούτε μετά τις πρόσθετες κυρώσεις κατά του Ιράν από το Συμβούλιο Ασφαλείας, σημειώνοντας ότι το Πακιστάν δεν είναι δεσμευμένο να ακολουθήσει την πολιτική της Ουάσιγκτον...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.-- Ο Αμερικανός υπήκοος, πακιστανικής καταγωγής, Φαϊσάλ Σαχζάντ, που κατηγορείται για την αποτυχημένη βομβιστική απόπειρα στην Times Square της Νέας Υόρκης την 1η Μαΐου, δήλωσε ένοχος ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ