Πέμπτη 7 Απρίλη 2011 - Κυριακή 10 Απρίλη 2011 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 7/4

Στην Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις βόρειες Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στη Δυτική Πελοπόννησο και στα υπόλοιπα ορεινά. Από το απόγευμα σταδιακή βελτίωση του καιρού στα ηπειρωτικά και τις Σποράδες και εξασθένηση των φαινομένων στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/4

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες αραιές νεφώσεις, που τις μεσημεριανές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη θα πυκνώσουν και στα ορεινά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4

Στα βορειοανατολικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ, που από το απόγευμα στα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους. Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4

Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ