Σάββατο 23 Απρίλη 2011 - Κυριακή 24 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές όμως ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου, Δυτικής Στερεάς, Δυτικής Πελοποννήσου και της Μακεδονίας θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Ανεμοι: στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4

Γενικά ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα στα βορειοδυτικά ορεινά για τοπικούς όμβρους. Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/4

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βορειοδυτικά ορεινά είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι βαθμιαία στα νότια. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ