Σάββατο 23 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 24 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Στα ανατολικά και τα νότια της χώρας αναμένονται νεφώσεις με βροχές, στο ανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά-ημιορεινά της ανατολικής και βόρειας Πελοποννήσου, της Στερεάς και πιθανόν το πρωί της Εύβοιας. Τα φαινόμενα γρήγορα θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που προς το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στην Χαλκιδική, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και πιθανόν πρόσκαιρα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τη νύχτα προς την Κυριακή χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε πιο πεδινές περιοχές της ανατολικής Στερεάς, της βορειοανατολικής Πελοποννήσου και στα ορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στα Κύθηρα 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός κυρίως στα βόρεια της χώρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στις παραθαλάσσιες περιοχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη και το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 7 και στο νότιο Αιγαίο 8 τοπικά έως 9 μποφόρ. Από το μεσημέρι οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν, εκτός από το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα σε όλη τη χώρα. Παγετός τη νύχτα στα ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ): Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά το πρωί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο από τα δυτικά την ημέρα, με παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά της χώρας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ