Σάββατο 24 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 25 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 7 μποφόρ, που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 στρεφόμενοι το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε ανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Τη Δευτέρα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και κεντρικά ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα, που πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς βορειοδυτικούς τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ