Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα νότια από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Στα βορειοδυτικά την Κυριακή θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στην κεντρική και τη νότια χώρα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, ενώ στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 7 με 9 και τοπικά στα πελάγη πιθανόν 10 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Τη Δευτέρα στα ανατολικά προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία στα δυτικά θα ενισχυθούν έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ