Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Κυριακή στα δυτικά, τη νότια και ανατολική νησιωτική χώρα και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα στην ανατολική νησιωτική χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και τα νότια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ