Τετάρτη 11 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Στις 7 Μάρτη ψηφίζω ΚΚΕ. Γιατί είναι το μόνο Κόμμα που με κάλεσε να ψηφίζω με βάση τα προβλήματα και τις ανάγκες μου, γιατί έχει τις απαντήσεις του σήμερα και του αύριο.

Ολοι οι φοιτητές ζουν τη διάλυση της ανώτατης εκπαίδευσης, έζησαν το ξεχαρβάλωμα του σχολείου. Η γνώση φτηναίνει σε ποσότητα και ποιότητα, η ιδιωτικοποίηση προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Το άγχος φουντώνει. Αν θα βρεις δουλιά, αν αυτή θα έχει σχέση μ' αυτό που σπούδασες, αν θα είναι δουλιά με δικαιώματα, αν θα πάρεις σύνταξη όταν και όσο έχεις ανάγκη, αν τελικά εσύ θα μπορέσεις να στήσεις οικογένεια.

Τα χρόνια που πέρασαν, ο δικομματισμός νομοθέτησε και προώθησε την επίθεση, οι ΣΥΝοδοιπόροι του έγιναν πυροσβέστες του κινήματος, έβαλαν πλάτη, γέμισαν τον κόσμο αυταπάτες ότι το σύστημα εξανθρωπίζεται.

Η 8η Μάρτη θα είναι χειρότερη, δεν ντρέπονται, τα λένε ανοιχτά. Γλάστρες με περίεργα «φυτά», ανασφάλιστη εργασία, φαντάροι στο Ιράκ, είναι ειλικρινείς για τις προθέσεις τους να στηρίξουν κι άλλο το κεφάλαιο.

Να πέσει το ποσοστό τους όσο γίνεται περισσότερο!

Να νιώθουν αδύναμοι, όταν θα προσπαθούν να νομοθετήσουν.

Με ισχυρό ΚΚΕ, οι κομμουνιστές πιο δυνατά θα ριχτούν στη μάχη, θα γίνει νέα αρχή και θα συνεχιστεί η προσπάθεια ο λαός να είναι πρωταγωνιστής, να κατανοεί ότι η εξουσία του και η οικονομία που θα στήσει ως ικανοποίηση των αναγκών του είναι πρόταση και ρεαλιστική και εφικτή!


Του
Αντώνη ΚΟΥΡΤΗ
Ο Α. Κούρτης, είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Χημικού Αθήνας



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ