Κυριακή 17 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

«Στην καρδιά ενός ήσυχου δάσους, πάνω στους λόφους της Παραμυθούπολης, ζούσαν οι πιο ξακουστοί παραμυθάδες. Ενα πρωινό, την ώρα που ξωτικά απ' όλο τον κόσμο έφταναν φέροντας νέα και συναρπαστικές ιστορίες στους παραμυθάδες, ακούστηκε πως στα Πέρα Δάση είχαν εμφανιστεί καλικάντζαροι».

Ο παραμυθάς Πολύβιος περίμενε κι εκείνος το δικό του αγαπημένο ξωτικό να επιστρέψει φορτωμένο με ιστορίες, όμορφες και παράξενες, απ' όλο τον κόσμο. Ομως ο Σείριος δεν ήρθε ποτέ και ο Πολύβιος αποφάσισε να τον αναζητήσει στα Πέρα Δάση. Μαζί με την πιστή του φίλη, τη Χλόη, ξεκίνησαν το μακρινό ταξίδι τους. Οι καλικάντζαροι είχαν καταφέρει να αποκοιμίσουν όλα τα ξωτικά. Πώς, όμως, το έκαναν αυτό; Ο Πολύβιος, η Χλόη και ο Σείριος πρέπει να βρουν τη λύση και να απελευθερώσουν όλους τους φίλους τους από τα δεσμά του Μορφέα.

Το ταξίδι «Στη Χώρα των Παραμυθάδων» (εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα») έγραψε και εικονογράφησε η Αλεξία Ιασεμίδη, η οποία ταξιδεύει τους μικρούς μας φίλους, σε τόπους καταπράσινους, πλημμυρισμένους από παράξενα πολύχρωμα φυτά και γλυκές μαγικές λάμψεις. Σε ένα διαφορετικό, μαγικό κόσμο, με το δικό του ημερολόγιο, τα έθιμά του, τα όνειρα και τους μύθους του...



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ