Σάββατο 20 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Ξεκίνησαν χτες οι αρχαιρεσίες στο Σύνδεσμο Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιριών και Γραφείων, για την ανάδειξη νέας διοίκησης και ολοκληρώνονται την ερχόμενη Δευτέρα 22 Μάρτη. Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται στα γραφεία του σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΕΡΑΝΩΝ: Σήμερα ξεκινούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Πανελλήνια Ενωση Χειριστών Λιπαντών Εκσκαφέων Γερανών και ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τρίτη 23 Μάρτη.

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Στις 29 Μάρτη αρχίζουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Αθήνας, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν στις 3 Απρίλη. Στις 29 Μάρτη η κάλπη θα στηθεί στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν από τη 1 μμ έως τις 5 μμ. Στις 30 Μάρτη στο Δημαρχείο της Γλυφάδας από τις 2 μμ έως τις 7 μμ. Στις 31 Μάρτη στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Περιστέρι από τις 2 μμ έως τις 7 μμ. Στις 1, 2 και 3 Απρίλη η ψηφοφορία θα διεξάγεται στα γραφεία του Συνδικάτου από τις 8 πμ έως τις 7 μμ, εκτός από το Σάββατο που η κάλπη θα κλείσει στις 5 μμ.

ΑΡΤΑ: Αύριο, Κυριακή 21 Μάρτη, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου θα πραγματοποιήσει την Απολογιστική Προγραμματική Γενική Συνέλευση, στις 10 το πρωί σε αίθουσα του ΕΚ της πόλης.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Τη Δευτέρα 22/3 πραγματοποιείται η απολογιστική γενική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου στις 7 το απόγευμα, σε αίθουσα του ΕΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 27/3 πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΛΗΜΝΟΣ: Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων «Η ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 21/3 την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση στις 10 το πρωί στο Κυδάδειο κτίριο (πλατεία ΚΤΕΛ) στη Μύρινα.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Στις 31/3 πραγματοποιείται η Απολογιστική και Προγραμματική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ