Πέμπτη 7 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ
Σήμερα Πέμπτη

- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, πολιτιστικό Φεστιβάλ με: αφιέρωμα στον Μπρεχτ με ομιλητή τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο, στη 1 το μεσημέρι και συναυλία με τους «Γένεσις», στις 3 μ.μ.

- Στη Νοσηλευτική του Πανεπιστημίου Αθήνας, στη 1.30 μ.μ., με θέμα: «60.000 κενές θέσεις εργασίας, ουρές ανέργων νοσηλευτών. Είναι αντικειμενική πραγματικότητα ή υπάρχει άλλος δρόμος;», θα μιλήσει ο Βαρδαβάκης Μανώλης, νοσηλευτής, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ.

- Στη Φιλοσοφική Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στο αίθριο, με θέμα: «Φοιτητικός σύλλογος φορέας ανύψωσης του πολιτιστικού επιπέδου και του δημιουργικού ελεύθερου χρόνου», θα μιλήσουν: Γιάννης Καλατζόπουλος, ηθοποιός - σκηνοθέτης και Γιάννης Σκαρπερός, ζωγράφος. Προηγείται και ακολουθεί συναυλία.

- Στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, στις 10.30 το βράδυ, συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο.

- Στο ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 11 π.μ., στο μεγάλο Αμφιθέατρο, με θέμα: «Μόρφωση - Δουλιά - Ζωή, Διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει». Θα μιλήσουν: Μάριος Μιχαηλίδης, εκπαιδευτικός, μέλος της Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ και Θωμάς Κακαβάς, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.

- Στο παράρτημα Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα: «Επαγγελματικά δικαιώματα», θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Πολυτεχνείο Χανίων, στη 1 το μεσημέρι, με θέμα: «Ο μηχανικός στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών», θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, πολιτικός μηχανικός, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης, στις 2.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Ανατομείου», με θέμα: «Υπάρχει πρόταση για την Ιατρική και τις Ειδικότητες σε ένα άλλο σύστημα Υγείας. Η πρότασή μας». Θα μιλήσουν οι: Γ. Μητσιάκος Παιδίατρος - Νεογνολόγος στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Αν. Κήτα Παιδίατρος - Νεογνολόγος στο Νοσοκομείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Π. Σακελλαρίου Νευροχειρουργός στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και Ηλ. Κονδύλης ειδικευόμενος Ψυχίατρος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

- Στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Επαγγέλματα Υγείας και η πρότασή μας».

- Στην Πληροφορική του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στις 12 μ., με θέμα «Νέες Τεχνολογίες, νέες εργασιακές σχέσεις».

- Στο ΤΕΙ Σερρών, ολοήμερη συναυλία στα γρασίδια, με αφιέρωμα σε όλα τα είδη σύγχρονης μουσικής από ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Θα υπάρχει φαγητό και ποτό.

- Στο ΤΕΙ Κοζάνης, μέρα αφιερωμένη στους εργαζόμενους, στις 11.30 π.μ. θα μιλήσει στέλεχος του ΠΑΜΕ και θα ακολουθήσει συναυλία.

- Στο ΤΕΙ Ιωαννίνων, στη 1:30 μ.μ., για το Συντονιστικό των σπουδαστών θα μιλήσει η Σύσκου Αννα - Μαρία, εκ μέρους της ΠΚΣ. Προηγούνται κι ακολουθούν αθλητικές δραστηριότητες.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ