Παρασκευή 4 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ
Σήμερα Παρασκευή
  • Πανεπιστήμιο Πειραιά, 12 το μεσημέρι, αίθουσα συνεδρίων, αφιέρωμα στον Μπ. Μπρεχτ με τον Κώστα Καζάκο και συναυλία ερασιτεχνικών συγκροτημάτων φοιτητών του Πανεπιστημίου.
  • ΑΣΟΕΕ, 1 μ.μ., με θέμα: «Ο ρόλος των ΜΜΕ στη χειραγώγηση της νεολαίας, η πείρα από τη συκοφάντηση του φοιτητικού κινήματος». Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη.
  • Ιατρική, 1 μ.μ., ΠΑΘΑΝ, με θέμα: «Η εμπορευματοποίηση στο χώρο της Υγείας και οι επιπτώσεις στους αποφοίτους».
  • Νομική, 1 μ.μ., αίθουσα 6 (τρίτος όροφος), με θέμα: «Η προοπτική του απόφοιτου, το επαγγελματικό μας μέλλον και ο ρόλος του νομικού». Ομιλητές: ο κ. Γιαννίδης, καθηγητής Ποινικού Δικαίου, ο κ. Σινανίδης, καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας, εκπρόσωποι της Κίνησης Νέων Ασκούμενων Μαχόμενων Δικηγόρων και του ΔΣΑ.
  • ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης διήμερο εκδηλώσεων. Σήμερα: 11 - 2 μ.μ. ελεύθερο βήμα ερασιτεχνικής δημιουργίας, στο προαύλιο. 2 μ.μ. εκδήλωση με θέμα: «Αναδιαρθρώσεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση και Τοπική Αυτοδιοίκηση», με ομιλητή τον Κώστα Ξυλούρη, μηχανολόγο μηχανικό και νομαρχιακό σύμβουλο της ΝΑΣ Ηρακλείου. 3.30 μ.μ. Προβολή ταινιών και διαγωνισμός σκάκι σε συνδιοργάνωση με το σκακιστικό όμιλο Ηρακλείου. Το βράδυ λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «Falceto da capo».


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ