Παρασκευή 18 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σιγά σιγά αρχίζουν στον Ολυμπιακό να ενεργοποιούνται όσον αφορά τα πλάνα της νέας χρονιάς και πλέον οι εισηγήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς προς τη διοίκηση αρχίζουν και υλοποιούνται. Χτες οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν και επισήμως την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη για 2+1 χρόνια αλλά και την απόκτηση του 18χρονου Βραζιλιάνου μέσου Αλεξάντερ Ντακόλ, για 1+4 χρόνια που αρχικά είχε δοκιμαστεί από την ΑΕΚ. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ο Ολυμπιακός προχώρησε μονομερώς σε ανανέωση του συμβολαίου του Θέμη Κουλουχέρη ενώ πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε και ο 17χρονος ακραίος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Θανόπουλος.

  • Δεν τις έφθαναν της ΑΕΚ οι δικοί της παίκτες ήρθαν και οι... πρώην της να φορτώσουν καινούρια προβλήματα. Ετσι χτες ήταν η σειρά του παίκτη του ΠΑΟΚ και πρώην «κιτρινόμαυροι» Χρήστου Μαλαδένη να καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ με την οποία ζητά 220.000 ευρώ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 29/06/2004, όπως και αυτές των Βασίλη Τσιάρτα και Μιχάλη Κασάπη. Στο μεταξύ, έφτασε διαταγή στη ΦΙΦΑ μέσω της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλει στον Μίχελ Κρέεκ 403.000 ευρώ ως τις 5 Ιούλη.
  • Ενωμένο και δυνατό και με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάκριση στου Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε το προπονητικό τιμ της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών στη χτεσινή επίσημη παρουσίασή του. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ως τεχνικός σύμβουλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ως πρώτος προπονητής και ο Λευτέρης Κακιούσης, ως βοηθός, εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο τον Αύγουστο αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία και απουσία του άγχους.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ