Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό έλεγχο τέθηκε χτες το απόγευμα η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε χωματερή στο Πολύκαστρο Κιλκίς και έλαβε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων, ενώ ο καπνός προκάλεσε έντονη δυσφορία στους κατοίκους της περιοχής.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη έστειλε ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος με την οποία διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι - σύμφωνα με δημοσιεύματα - η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει τροπολογία με την οποία η εκλογή 6 τιτουλάριων επισκόπων θα μπορεί να μην καταρτίζεται από την Ιερά Σύνοδο αλλά από τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ: Ο Αθανάσιος Κοντοκώστας, μέχρι πρότινος γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, επιλέχτηκε χτες από το ΚΥΣΕΑ να αναλάβει τα καθήκοντα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών έχουν προγραμματίσει για την ερχόμενη Δευτέρα στις 10 π.μ., οι εργαζόμενοι αυτοαπασχολούμενοι στα ταξί, με πρωτοβουλία της «Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας» (ΕΠΣ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ