Σάββατο 29 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.

Στις 31 Γενάρη συμπληρώνονται 6 μήνες από το θάνατο της πολυαγαπημένης μας και αξέχαστης ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Κοζάτσα -ΠΑΝΤΕΛΑΤΟΥ.

Στη μνήμη της προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Προσφυγικών Καλλιθέας 20.000 δρχ.

Γ.Κ.

** *

Φωτ.

Ξαφνικά στις 23 Δεκέμβρη 1999 έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος και αξέχαστος σύζυγός μου ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ.Ο πόνος μεγάλος. Από έφηβος ως το θάνατό του, δε σταμάτησε να αγωνίζεται, να διαμαρτύρεται για την αδικία και την εκμετάλλευση και να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.

Σου υπόσχομαι πως θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την απέραντη αγάπη σου και για τις μεγάλες αξίες που μου άφησες παρακαταθήκη.

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του αξέχαστου συζύγου μου, προσφέρω στη μνήμη του 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ για την Oικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ιλίου.

Η γυναίκα του

* * *

Στη μνήμη του αδερφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (Παναγούλια) από το χωριό Μάνθη Μεσσηνίας, μαχητή του ΔΣΕ με το ψευδώνυμο Ρήγας, ο οποίος σκοτώθηκε στη θέση Καρδιές Μεγαλόπολης το 1949, μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης, προσφέρω στο ΚΚΕ 10.000 δρχ.

Βασίλης Σταυρόπουλος

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΑΜΑΛΙΑΣ ΖΙΜΠΙΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και ΕΥΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΚΟΥκαθώς και στη μνήμη των συγγενών μας ΛΑΜΠΡΟΥ και ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΚΟΥ και ΝΙΚΟΥ και ΕΥΤΑΛΙΑΣ ΣΚΟΥΡΑ προσφέρουμε 15.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολωνού.

Χρήστος και Αγγελική Ζιμπίδη



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ