Τρίτη 2 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
Στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης

Με το στόχο μιας δυναμικής εκκίνησης, ικανής να σηματοδοτήσει την επιτυχή έκβαση της Οικονομικής Εξόρμησης, που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος ρίχτηκαν από χτες στη μάχη της οικονομικής του ενίσχυσης. Η διεξαγωγή του Συνεδρίου φαίνεται να αποτελεί ένα επιπρόσθετο κίνητρο που υποδαυλίζει την ορμητικότητα, με την οποία ξεδιπλώνεται η οικονομική δουλιά σε συνδυασμό με την πολιτική, καθώς ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια διάδοσης, μελέτης και ουσιαστικής συζήτησης των Θέσεων της ΚΕ για το Συνέδριο.

Χιλιάδες άνθρωποι, κομμουνιστές και άλλοι ριζοσπάστες, με τα κουπόνια ανά χείρας απευθύνονται πλατιά στους εργαζόμενους, στον ελληνικό λαό, ζητώντας του από το υστέρημά του να ενισχύσει το ΚΚΕ, να ενισχύσει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Οι δυνατότητες υπαρκτές, έχουν ήδη καταγραφεί από προηγούμενες οικονομικές εξορμήσεις που έχουν οπλίσει τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος με μια τεράστια εμπειρία. Στόχος, η πλήρης αξιοποίησή τους. Με την αισιοδοξία που απορρέει από την πρόθυμη ανταπόκριση των εργαζομένων, οι οποίοι, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, αναγνωρίζοντας τον πρωτοπόρο ρόλο του ΚΚΕ, την αγωνιστική του συνέπεια στο πλάι τους, δε διστάζουν να συμμετάσχουν στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

Με τα δεδομένα αυτά, στο ίδιο πανηγυρικό κλίμα που κύλησε η χτεσινή πρώτη μέρα της Εξόρμησης, συνεχίζουμε έως το τέλος. Απευθυνόμαστε σε όλους, στους ανθρώπους που συμφωνούν με το ΚΚΕ, με τις θέσεις και τις προτάσεις του, στους ανθρώπους που συναντήθηκαν με τους κομμουνιστές στους αγώνες, σε όλους εκείνους που μπορεί να διατηρούν επιφυλάξεις ακόμα και να διαφωνούνμ αλλά γνωρίζουν πως το κάθε ευρώ στο ΚΚΕ κατατίθεται υπέρ των δικών τους συμφερόντων. Αλλωστε, η εμπειρία δείχνει πως κάθε φορά ενισχύουν οικονομικά το ΚΚΕ ακόμα και άνθρωποι που ιδεολογικά και πολιτικά δε βρίσκονται κοντά του. Φτάνει να το ζητήσουμε.

Οι ίδιες οι προσυνεδριακές διαδικασίες καλλιεργούν το έδαφος για να καρποφορήσει η δουλιά με το κουπόνι. Η Οικονομική Εξόρμηση υποβοηθιέται από το πλατύ άνοιγμα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, για την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου και τώρα για τη διάδοση των συνεδριακών μηνυμάτων του Κόμματος. Τονίζουμε στον καθένα που απευθυνόμαστε πως κάθε κουπόνι που κόβεται, κάθε ευρώ που συγκεντρώνεται συμβάλλει ώστε το ΚΚΕ από καλύτερες θέσεις να δώσει τις μάχες του και για τα δικά του συμφέροντα, συμβάλλει στην υλοποίηση του συνθήματος του Συνεδρίου για «ΚΚΕ ισχυρό, για το λαό, τη λαϊκή συμμαχία, το σοσιαλισμό». Και η πιο μικρή προσφορά είναι μια μεγάλη κατάθεση, μια επένδυση που θα αποδώσει πολλαπλάσια στο λαό, σ' αυτόν που στηρίζεται και στηρίζει το ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ