Κυριακή 17 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΥΝΕΧΕΙΑαπό τη Βαλκανιάδα: Τζουγανάκης - Ντράσκοβιτς 1-0, Σταθόπουλος - Λέκιτς 1-0 και Παπαδόπουλος - Λούκιτς 1-0. Στα κορίτσια: Παυλίδου - Μαρκοπούλου 1-0, Φράγκου - Βακιρτζή 1-0, Παπαθανασίου - Προκοπίου 1-0 και Μόσχου - Κουτσοτόλη 1-0.

Συνοδοί και προπονητές των ομάδων ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μαριάνοβιτς, ο GM Γ. Νικολαΐδης και ο Εφορος Εθνικών Ομάδων Μιχ. Καλοσκάμπης.

ΗΤΟΠΙΚΗ Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου με δελτίο Τύπου μας ενημερώνει για τη μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στους Αιγαιοπελαγίτικους που έγιναν στη Ρόδο 20-26 Απρίλη με διοργανωτή τον «Ιππότη» της Ρόδου και τον τοπικό Δήμο.

Οι βαθμολογίες: Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Αιγαίου 1η η Ικαρία με 10 β., 2η η Μυτιλήνη 8 β., 3η η Κάλυμνος 6 β., 4η η Ρόδος με 2β. καθώς και οι ομάδες της Χίου και της Κω.

Στο Κύπελλο Αιγαίου ισοβάθμισαν Ικαρία, Μυτιλήνη με 9 β., αλλά με διαφορά 1/2 βαθμού στους πόντους (16 με 15,5!). Ακολούθησαν Κάλυμνος, Χίος, Ρόδος, Κω.

Δύο πρώτες νίκες πήρε και η Μυτιλήνη στο Πρωτάθλημα Γυναικών και στο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων.

ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟματς έγινε στο Μπακού με διπλές συναντήσεις («Σεβένινγκεν»), ανάμεσα στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και της μεικτής κόσμου.

Οι παρτίδες είναι Ράπιντ διάρκειας 25 λεπτών και αγωνίζονται: Ρατζιάμποβ Τιμούρ, Γκασίμοβ Βουλγκάρ, Μαμεντιάροβ Σαχριγιάρ, Γκουσέινοβ Γκαντίρ (Αζερμπαϊτζάν), Ανάντ Βισβ., Κράμνικ Βλαντ., Σίροβ Αλεξ. και Καριάκιν Σεργκέι (Μεικτή Κόσμου).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ