Κυριακή 26 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣΤουρνουά Σκακιού «Ρέθυμνο 2009» που έγινε πρόσφατα στο ...Σκακιστικό Νησί, αγωνίσθηκαν οι κορυφαίοι Γκραντ-Μάστερς Σβετούσκιν, Χριστόδουλος Μπανίκας, Νεβέροβ, Κριβορούτσκο, Τούροβ, Ιμπραχίμοβ (παλιότερα είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τον ΣΟ Ηλιούπολης), Μιρζόεβ, η πρώην Πρωταθλήτρια Γυναικών, η Βουλγάρα GM Στεφάνοβα, Ζουμπάρεβ, Μοραντιάμπι, Ντράζιτς και Χαριτόνοβ.

ΣΤΟ 4ο ΓΥΡΟτου Διεθνούς Τουρνουά της Λέρου, το γνωστό «Artemis Cup», αντίπαλοι ήταν: Ντε Γιογκ - Θανάσης Μαστροβασίλης ισοπαλία, Μιροσιτσένκο - Μπόρος 1-0, Γκελασβίλι - Κουρκουνάκης 1-0, Γέρεμιτς - Μχεντεσβίλι 0-1, Τσιμοσένκο - Χαντ ισοπαλία, Εστρεμέρα - Σνάιντερ ισοπαλία, Κοτρώτσος - Καλσέτα 0-1, Νικολαΐδης - Κοντόπουλος 1-0, Ντεμούθ - Γκούτμαν ισοπαλία.

ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟτου ΣΟ Παγκρατίου - Ζηνοδότου 22, Παγκράτι - οι σκακιστικοί αγώνες, τα μαθήματα και οι διαλέξεις του Ι.Μ. Ηλία Κουρκουνάκη θα ξεκινήσουν από τα μέσα Σεπτέμβρη. Στο πρόσφατο Ανοιχτό Τουρνουά, που διοργάνωσαν ο ΣΟΠ και ο ΣΜΑΟ Καισαριανής, για σκακιστές με ΕΛΟ πάνω από 1800, νικητές ήταν οι Κοτρώτσος και Ζωγράφος με 6 β., 3.-5. Τεπελένης, Τζότζολης, Ζυγούρης από 5 β. Συμμετείχαν 39.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ