Κυριακή 13 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

* Μετά από πρόταση του Σκακ. Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία - η οποία είναι και συνδιοργανωτής - αποδέχθηκε να πραγματοποιηθεί η τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για κορυφαία διοργάνωση - ήδη το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από τις 10 Δεκέμβρη και ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, ώρα 9.30 έναρξη, με τον τελευταίο γύρο - και το σημαντικότερο Νεανικό Σκακιστικό γεγονός που έχει διοργανωθεί στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αγώνες διεξάγονται στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας πολλαπλών εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας (Λαχανά και Λεωφόρος Δεκελείας).

Για όσους και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τις καλύτερες 8 ομάδες Παίδων - Κορασίδων, από όλη την Ελλάδα, η είσοδος είναι ελεύθερη.

* Ο φίλος της στήλης και του «Ρ», ο συνθέτης σκακιστικών προβλημάτων και βετεράνος του ρεμπέτικου τραγουδιού, Νίκος Περγιάλης, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο γνωστό κέντρο της Φωκ. Νέγρη «Καραβάνι» (Ζακύνθου 1, τηλ. 8251.896). Μαζί του, ένα εκλεκτό επιτελείο καλλιτεχνών: Κατερίνα Σκορδαλάκη, Βαγγέλης Καλαϊτζόγλου, Μαρία Δεκτά, Βασίλης Γιαννίσης, Διονύσης Διονυσόπουλος, Μεχάκ, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει σμυρναίικα, δημοτικά και επιλεγμένα λαϊκά.

* Στο 12ο ατομικό πρωτάθλημα Κεφαλονιάς, πρωταθλητής αναδείχθηκε στον Α' όμιλο ο Δ. Μάντζα, 2ος ο μαθητής Α' Γυμνασίου Σπ. Κόμητας και 3ος ο Π. Κρούσος. Στον Β' όμιλο - παίχτες 12-18 χρόνων, 1ος ο Η. Παγουλάτος, 2ος ο Γ. Μοντεσάτος και 3η η Μαρία Θεοτοκάτου. Στον Γ' όμιλο νικητές ήταν οι Ν. Δημάτας, Σπ. Μπαλτσιαβιάς και Μ. Μάντζα. Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, «Αντώνης Τρίτσης» και ήταν αφιερωμένοι στο Πολυτεχνείο. Διοργανωτές: ΣΣ Κεφαλονιάς και ΑΟΔ Αργοστολίου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ