Κυριακή 21 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κεντρική Πλατεία - Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, 3ος όροφος) το Ανοικτό Τουρνουά με μεγάλη συμμετοχή. Οι αγώνες γίνονται κάθε Δευτέρα (αύριο το απόγευμα παίζεται ο 3ος γύρος) μέχρι τις 19 Νοέμβρη με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και με χρόνο σκέψης 90' συν 30''. Το παράβολο συμμετοχής ήταν για όλους 20 ευρώ και τα έπαθλα των νικητών ήταν το 30%, το 20% και το 10% των παραβόλων για τον 1ο - 2ο - 3ο αντίστοιχα, συν χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια. Για κάθε πληροφορία και αποτελέσματα τηλεφωνήστε στην κα Βιργινία Ψωμά 6972-252.954.

ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ και με συνδιοργανωτές όσα Σκ. Σωματεία επιθυμούν να συμμετάσχουν ξεκινάει το Γκραν Πρι του Σκακιστικού Ομίλου ΣΑΧ Θεσσαλονίκης. Το τουρνουά (θα είναι δύο ξεχωριστά τριήμερα - την ερχόμενη βδομάδα και το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας το 2013), θα διεξαχθεί με τετραμελείς ομάδες, στον Αγιόκαμπο της Λάρισας στο ξενοδοχείο Golden Beach Hotel και με επιβάρυνση μόνο 15 ευρώ το άτομο την ημέρα με πρωινό! Τα τουρνουά θα είναι αυτόνομα (μπορεί κάποιος να αγωνισθεί μόνο στο ένα), αλλά θα έχουν και συνολική βαθμολογία.

ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ (Μαυρομματαίων στο Πεδίο Αρεως και πίσω από την ΑΣΟΕΕ), μετά το επιτυχημένο τουρνουά «Κάισσα 2012», διοργανώνονται κάθε Παρασκευή αγώνες Μπλιτς με ελεύθερη συμμετοχή.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ