Σάββατο 24 Γενάρη 2015 - Κυριακή 25 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ οι Σκ. Συλ. ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων και ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας, ξεκίνησαν με νίκες στα Ομαδικά Πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΑ στην 1η αγωνιστική στις 11 Γενάρη. Τα Βριλήσσια νίκησαν στην έδρα τους (Πρωτάθλημα Β' Τοπικής Β1 όμιλος) τον ΑΣ «Η πρόοδος» Νέου Βουτζά Ραφήνας με 6-1. Μερικοί από τους παίκτες των Βριλησσίων: Λυρής Ορ., Τζιώτης Ισ., Φειδάκης Αν., Πραματευτάκης Νικ. κ.ά.

Και οι 7 συναντήσεις του Β1 ομίλου έληξαν με νίκες των ΣΟ Πετραλώνων, ΑΟ Φοίνιξ Πειραιά, ΣΟ Σαλαμίνας, ΣΟ Πετρούπολης «Αναξ», ΕΠΑΣ Πεύκης, ΕΣ Νέας Μάκρης.

Σημαντική νίκη και εκτός έδρας έκανε και ο ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας στον προκριματικό όμιλο Α' Εθνικής Κατηγορίας, επί του Πανελλήνιου ΓΣ με 3,5 - 6,5. Στην ομάδα του ΣΟΝΦ αγωνίστηκαν οι Μπαλάσκας Ν., Σερετάκης Ν., Κονιστής Λ., Σκαπέρδας Σ., Σερετάκη Ντίνα, Μπαλάσκα Ελένη, Φαραντούρη Μαρίνα, Καλογριδάκης Γ., Καλογριδάκης Θ. και Κλειδαράς Αν.

  • Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ υπενθυμίζει ότι όπως ισχύει κάθε χρόνο, όσοι ενδιαφέρονται να διοργανώσουν κάποιο ανοιχτό ή κλειστό Διεθνές Τουρνουά μέσα στο 2015 θα πρέπει να δηλώσουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του μέχρι 31 Γενάρη 2015.

Η αίτηση για έγκριση θα πρέπει να συνοδεύεται από κατάθεση εγγυητικού παραβόλου 300 ευρώ στο λογαριασμό όψεως της ΕΣΟ (Εθνική Τράπεζα αρ. 080/480580-13) και το οποίο θα επιστρέφεται εφόσον τηρήθηκαν οι καθορισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής από τους διοργανωτές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για το Ανοιχτό Διεθνές Τουρνουά είναι η δυνατότητα επίτευξης «νόρμας» διεθνών τίτλων, όπου χρειάζεται συμμετοχή: 6 διαφορετικών ομοσπονδιών (μαζί με την ΕΣΟ) 30 σκακιστών-στριών (6 GM και 6 IM ή WGM) με διεθνές ΕΛΟ πάνω από 2000, εκ των οποίων οι 20 πάνω από το 2200.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ