Κυριακή 19 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

* Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. και ο ΑΠΟ «Κότινος» Χολαργού διοργανώνουν στο εντευκτήριο του πρώτου - Μαυρομματαίων 26, Πεδίον Αρεως - το καθιερωμένο ανοικτό τουρνουά «Κάισσα 30».

Το σύστημα αγώνων είναι ελβετικό 7 γύρων, με χρόνο σκέψης 90' (συν 30'') για όλη την παρτίδα, της οποίας η γραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκειά της. Επίσης, οι διοργανωτές υπογραμμίζουν ότι: Οποιαδήποτε χρήση και ήχος κινητού ή ηλεκτρονικής συσκευής από παίχτη συνεπάγεται αυτόματο μηδενισμό του. Κινητά και συσκευές Η/Υ θα παραδίδονται στο διαιτητή για φύλαξη μέχρι να τελειώσει η παρτίδα.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη στις 18.30 (23, 27 Απρίλη, 7, 14, 21, 28 Μάη και 4 Ιούνη). Γενικό παράβολο συμμετοχής 20 ευρώ, ενώ για εφήβους <18 χρόνων και για σκακιστές-στριες των διοργανωτών συλλόγων 15 ευρώ.

Για κάθε άλλη πληροφορία: Πέτρος Κολυβάς, Λυμπερτού Μυρσίνη, Σταματάκος Δ., Παγκαλή Μαριάννα (Διεύθυνση και Διαιτησία αντίστοιχα).

* ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, που έγινε το Σάββατο 28 Μάρτη συμμετείχαν (27) είκοσι επτά εκπρόσωποι Σκ. Σωματείων, από 200 και πλέον που ανήκουν στη δύναμή της πανελλαδικά...

Αυτοί οι 27 εκπρόσωποι υπερψήφισαν (με 1 λευκή ψήφο) τον απολογισμό και απάλλαξαν το ΔΣ από κάθε ευθύνη...

Θα αναρωτηθεί κανείς: Αν παρευρίσκονταν (όχι και οι 200 Σκ. Σύλλογοι...) αλλά οι 90 (βλέπε «Ρ» 29 Μάρτη) «δραστήριοι» και ταμειακώς εντάξει, που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη ΓΣ θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα; Και με ποιο κριτήριο οι άλλοι 110 Σκ. Σύλλογοι αποκλείονται λόγω μη δραστηριότητας; Ολοι οι Σύλλογοι συμμετέχουν στα πρωταθλήματά τους, στα τουρνουά, διοργανώνουν εσωτερικά πρωταθλήματα. Πρέπει απαραιτήτως να διοργανώνουν Διεθνή Τουρνουά για να είναι ενεργά;



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ