Κυριακή 27 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο γνωστό πάρκο Τρίτση, στο Ιλιον, στις 8, 9 και 10 Οκτώβρη. Κεντρικό σύνθημα: «Σε κάποιους στίχους που 'μειναν στη μέση για να τους τελειώσουμε»...

Τρεις μέρες - μέχρι αργά το βράδυ - με πολιτισμό, τραγούδι, έκθεση με έργα των Φαρσακίδη - Στεφανίδη, αθλητισμό και φυσικά, Σκάκι.

  • ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 το απόγευμα ο Σκακιστικός Ομιλος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο μας προσκαλεί (Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου - Παπάγου 7, 2ος όροφος) στην εκδήλωση με θέμα «Συνεργασία Γονιών και Εκπαιδευτικών με επίκεντρο το Παιδί».

Εισηγητής θα είναι ο ΙΜ και προπονητής Ηλίας Κουρκουνάκης (B.Sc. στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο). Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα κοινά στοιχεία και τους διαφορετικούς ρόλους γονέων και εκπαιδευτικών αναφορικά με τη συμπεριφορά των παιδιών, με έμφαση σε μεθόδους αντιμετώπισης του λάθους. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο να καταδειχθούν τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν τα παιδιά από το σκάκι.

  • ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ E-MAIL που λάβαμε από τον Εξωραϊστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Ανω Βριλησσίων ξεκίνησαν τα μαθήματα Σκακιού από χθες και κάθε Σάββατο από τις 9.30 έως 12.00 στο εντευκτήριό του στην οδό Αθ. Διάκου 14 και Μεγ. Αλεξάνδρου, ΤΚ 152 35 Ανω Βριλήσσια (δίπλα από το ΚΕΠ).

Χτες στην πρώτη συνάντηση με μαθητές και γονείς, ο υπεύθυνος του Σκακιστικού κ. Αλέξ. Γιαννακούλιας υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι η τακτική εξάσκηση στο σκάκι μπορεί να οδηγήσει σε ορατή βελτίωση των αποτελεσμάτων στο Σχολείο! Παράλληλα με το σκάκι στον ΕΕΦ Ανω Βριλησσίων ξεκινούν και Μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού. Πληροφορίες, τηλ.: 6947.832.400

  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ νικητών από το 23ο Δ.Τ. «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση» Γυναικών, 1η Σαλαχίδου, Νέων <20 χρ. Γκίκας Χ., Παίδων <16 Δρακουλάκος, Κορασίδων <16 Βοζινάκη. Παμπαίδων <12 Σπυρόπουλος, Βετεράνων >50 Καραγιάννης Δ. Τοπικοί σκακιστές Νίκαιας - Ρέντη: Καπνίσης, Ανδρουτσόπουλος, Παπαδόπουλος Γ.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ