Κυριακή 11 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από το Σκακιστικό Επιμορφωτικό Ομιλο Καλαβρύτων - Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) με θέμα «Συστηματικά Μαθήματα Εκμάθησης - Βελτίωσης και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Σκακιού». Ο ΣΕΠΟΚΕ προσφέρει στους αθλητές του ομίλου (139 με δελτίο στην ΕΣΟ), αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ή άλλον επιθυμεί, ένα συστηματικό προπονητικό πρόγραμμα χωρισμένο σε 3 τμήματα: 1. Τμήμα Αρχαρίων / Ακαδημίας (και για παιδιά χωρίς Δελτίο ΕΣΟ) 2. Τμήμα Προχωρημένων (νέοι - νέες ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι Δελτίο του ομίλου). 3. Τμήμα Α' Ομάδας ΣΕΠΟΚΕ (με έμφαση στο Αγωνιστικό Σκάκι. Τα μαθήματα - σεμινάρια θα διαρκέσουν από Οκτώβρη 2015 έως Ιούλη 2016).

Για κάθε άλλη πληροφορία: Στον πρόεδρο του ΣΕΠΟΚΕ Δρ. Ν.Χ. Ραζή, τηλ. 6932.468.208 ή e-mail: dr. n.x. razisg.p@gmail.com

  • ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ της στήλης Ηλία Β., το ισχυρό πρόβλημα στον «Ρ» 20 Σεπτέμβρη παραήταν ισχυρό. Ολα αυτά που βάζω είναι από τις περίφημες Σοβιετικές Σχολές Σύνθεσης σκακιστικών προβλημάτων, αλλά πολύ συχνά και από παρτίδες! Συγχαρητήρια για τα άλλα 3 προβλήματα που έλυσες.
  • ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Κανονισμό Εγγραφών Μεταγραφών της ΕΣΟ, το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων μεταγραφής σκακιστών και σκακιστριών ξεκινάει από 25 Οκτώβρη μέχρι 10 Νοέμβρη 2015.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταγραφή είναι η συμπλήρωση αίτησης (υπάρχει υπόδειγμα στο site της ΕΣΟ) και η αποστολή στην ΕΣΟ, με χρέωση 15 ευρώ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ