Κυριακή 26 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ο δραστήριος ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων στο πρόσφατο Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής <10 χρόνων, που διοργάνωσε η Ενωση Σκ. Σωμ. Αττικής συμμετείχαν 32 ομάδες και πρωταθλήτρια αναδείχθηκε ο Πανιώνιος ΓΣ με 10β (5 νίκες σε 5 αγώνες). Στις θέσεις 2-4 ισοβάθμησαν με 8β. οι ομάδες: ΣΟ Αιγάλεω, ΣΟ Περιστερίου και ΠΣ Περιστερίου. Ο ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων ολοκλήρωσε με νίκη την εξαιρετική πορεία της στον Αναπτυξιακό Ομιλο, νικώντας στον τελευταίο γύρο την ομάδα του ΦΟΝ Ηρακλείου, καταλαμβάνοντας την 5η θέση με 7β. Με 7β ήταν και ο ΣΟ Αιγάλεω Γ' ομάδα, η οποία κατέλαβε την 6η θέση.
  • ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον Πανελλήνιο ΓΣ (Μαυρομματαίων 26, είσοδος από τη στάση του τρόλεϊ) διεξήχθη το 26ο Ράπιν και την ερχόμενη θα πραγματοποιηθεί (1 Ιούλη) το 27ο Ράπιντ με ελβετικό 5 γύρων και με διεθνή αξιολόγηση. Ανώτατο όριο συμμετοχών 52 άτομα. Χρόνος σκέψης 10' + 5''. Χωρίς παράβολο και με αναμνηστικά μετάλλια.
  • ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΡ 5 νίκες σε 5 αγώνες κατέλαβε την 1η θέση η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου στο πρόσφατο Διασυλλογικό Ράπιν Αγρινίου. 2ος ο ΣΟ Ρίου 8β. 3 - 4. Αγ. Βασίλειος, Πατραϊκός ΟΣ από 7β. Συμμετείχαν 18 ομάδες.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ