Κυριακή 23 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ υπέρ της «Μηχανής» κατέληξε το περιβόητο ματς Κασπάροβ - Deep Junior στη Νέα Υόρκη με τελικό αποτέλεσμα 3-3..!

Η «Μηχανή» στην 5η παρτίδα έκανε «θυσία» με 10... Αχθ2, αλλά ο άνθρωπος, δηλαδή ο Κασπάροβ, δεν είχε «κουράγιο», «φοβήθηκε» και λίγο και προτίμησε τη συνέχεια της ισοπαλίας... μέχρι και την 6η παρτίδα.

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Β' - Γ' Εθνικής, Α' - Β' Τοπικής Κατηγορίας, ενώ για το αντίστοιχο Διασυλλογικό Κύπελλο «Αττικής Φιλίας», λήγει στις 4 Μάρτη 2003. Τόσο οι ομάδες της Β' όσο κι αυτές της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, θα αγωνιστούν σε δύο ομίλους των 8 ομάδων και κάθε ομάδα θα χρησιμοποιήσει 10 σκακιστές και σκακίστριες διαφορετικών ηλικιών κατά σκακιέρα.

Στην Α' και Β' Τοπική οι συνθέσεις θα είναι 8μελής, καθώς και στο Αττικής Φιλίας. Ολοι οι παραπάνω αγώνες αρχίζουν στις 9 Μάρτη και κάθε Κυριακή, μέχρι να συμπληρωθούν 7 αγωνιστικές.

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ αναδείχτηκε ο Ναυτικός Αθλητικός Ομιλος «Μάτι» και θα συμμετάσχει το φθινόπωρο στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΝΑΟ Μάτι επιβλήθηκε τον ΣΟ Καλλιθέας με 3-1 αφού οι Βουλδής, Καλέσης και Παναγόπουλος, νίκησαν τους Κοφίδη Α., Γκέσο Π. και Κεκάτο Ν. Τη μοναδική νίκη της Καλλιθέας πραγματοποίησε ο Σπ. Κοφίδης επί του Γκορίτσα Χρ.

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ για το 15ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, θα είναι στις 15 Μάρτη το 2ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα της ΕΣΣΝΔ που θα γίνει στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών. Θα επανέλθουμε αναλυτικά την ερχόμενη Κυριακή.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ